Hvornår og hvormange?

Ungerne sælges først når de er 4 uger og vejer mindst 300g. Marsvinene bliver ikke solgt til en fremtid som alene-marsvin, da de er flokdyr, og har behov for selskab fra mindst én artsfælle :-)
De sælges heller ikke som selskab til en eller flere kaniner.

Salg til børn?

Jeg sælger gerne dyr til børn, MEN! Da børn under 18 år ikke er juridisk ansvarlige for dyrs ve og vel (uanset hvor godt de passer dem alene), så forventer jeg et forældresamtykke før salget – dvs. at jeg SKAL være blevet kontaktet af forældrene. Det er for at sikre dyret, såfremt det f.ex. har behov for dyrlægehjælp, at forældrene er klar over at det til syvende og sidst er deres ansvar at dyret bliver passet og plejet ordentligt.

Hvordan med betaling?

Der kan betales kontant, via bankoverførsel, Mobile Pay eller sågar PayPal – eller man kan benytte sig af byttepriser.

Kan der reserveres?

Ja.. og nej. Der er desværre mange som oplever at få reservationer på dyr, plus at de ‘holder’ dyret i rimeligt langt tid før dyret kan hentes, hvorefter køber springer fra. Meget ærgerligt, hvis man i den periode har sagt nej til andre interesserede, og så står uden køber til sidst alligevel.
Derfor har jeg valgt en lidt anden fremgangsmåde. Dyrene er til salg, indtil de er betalt. Første potentielle køber får besked, hvis andre viser interesse, men der ikke ventes uendeligt længe på svar, før bolden gives videre til næste mand i køen – max 1 uge. Hvis der er flere som henvender sig på et dyr samtidigt, så er det først til mølle som får malet. Der kan evt. betales et depositum på et salgsdyr. Dette depositum refunderes ikke såfremt man fortryder reserveringen.

Kan der reserveres på ufødte unger?

Ja.. og nej igen. Jeg skriver gerne interesserede op, som bliver kontaktet i den rækkefølge henvendelserne bliver modtaget på. Når ungerne er født, og jeg selv har valg om jeg vil beholde en/flere, bliver de interesserede kontaktet i rækkefølge. Nogen dages betænkningstid for køberen kan sagtens aftales. Men igen inden for en rimelig tidsramme, hvorefter der så overgåes til ovenstående fremgangsmåde. Der tages forbehold for at jeg selv, og ejer af evt. lånehan, vælger først. En sådan reservation er IKKE bindende for køber – men er udelukkende en udvist interesse for et givent kuld.

Sundhedsgaranti

Jeg går meget op i at mine dyr er raske når de forlader huset, for at flytte til deres nye hjem. Skulle der alligevel tilstøde dyret noget inden for de første 30 dage, vil jeg gerne kontaktes – gerne før dyrlægen, da ikke alle dyrlæger er lige gode til marsvin.
Der ydes ingen former for garanti på selvforvoldte skader/uheld, som er sket pga. uforsigtighed el. lign.

Hvis dyret ikke er på salgssiden

Man er altid velkommen til at kontakte mig alligevel, man ved jo aldrig om jeg muligvis kunne overtales.

Translate »